Umami hírek

A tavaszi félév újdonságai

Már 11 órától nyitjuk az ebéd pultot, így reméljük a kezdés ezentúl nem okoz torlódást, illetve akiknek 12 órakor előadása kezdődik (oktatók, hallgatók), tudnak nyugodtan ebédelni és oda is érnek időben. Így a klinikai/adminisztratív dolgozók is rövidebb időn belül tudnak az ebédidejükben étkezni. 14.30-ig tart az ebéd kínálat, aztán kell fél óra, hogy kipakoljuk-újratöltsük.

Délután 15 – 18 óra között mediterrán mezze lesz a pultban, ami késői ebédnek vagy korai vacsorának is megfelel (akár elvitelre is). Egészséges, friss alapanyagokból készül és szinte minden étkezési érzékenységű/igényű vendég fogyaszthatja. Azért ebben az idősávban, mert a délutáni oktatás ideje alatt is volt igény étkezésre, de az a’la carte megoldás időigényes volt és nem tudtuk lefedni a teljes igénylistát. Ezek az ételek jól szállíthatók és későbbi fogyasztásra is alkalmasak, ezáltal hazafelé indulva megúszható egy bevásárlás, majd a főzés is. Nem mellesleg extra finom, nincs a városban máshol!

Az eddigi pékárus-szendvicses kínálaton felül meleg reggelire is lesz lehetőség 7:15 – 10:00 óra között. 

Még több vegetáriánus/vegán ételünk lesz délben, ahogy a helyünk engedi. 

Beszereztünk új ital automatát, így kedvezőbb áron lehet az étkezéshez italt vásárolni. 

Minden hónapban lesz a kávézóban valamilyen akciós termék, ami 20% kedvezménnyel vásárolható. 

Egy-két héten belül elkezdjük forgalmazni a Kovászálom kézműves pékség kenyereit , illetve a Kemencés péküzem sós-édes süteményeit/granoláját, kísérleti jelleggel. A termékeket igény szerint változtatjuk majd, de hosszú távon szeretnénk minél több egészséges és magas minőségű, helyi finomsággal megismertetni benneteket.

Nagy Katalin üzletvezető / üzemeltető 
06 30 982 0838
umamipecs@gmail.com
06 20 232 1003

Tóth Károly üzemeltető  
06 30 436 5472

Nyitvatartás:
Hétfő – péntek: 10.00 – 15.00
Ebéd: 11.00 – 14.30
Szombat és vasárnap zárva.

 Címünk:
7624 Pécs, Szigeti út 12.
PTE ÁOK Új Elméleti Tömb